Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (55)

  1. In steenvoorde vond ik toevallige een tak terug van de familie Loosen die ik kon inpassen in de stamboom één van mijn Voorvaders werd geboren in Haezebrouck 1735 een broer van hem Jean Baptiste vond ik terug in Steenvoorde oa Loosen Michel (afstammeling )komt er ook in voor .
    Graag zou ik in contact willen komen met kinderen van hem die waarschijnlijk nog in de streek wonen

    Loose Daniel Durmestraat 3 8820 Torhout

  2. Had al eerder een bericht geplaatst over onze Fam. mn moeder is(was) een Steenvoorden Anna Maria Steenvoorden geboren 18-09-1923 en mijn moeder is overleden op 20-07-2014 leeftijd van 90 jaar twee maanden min 2 dagen. mn zus en ik missen haar enorm.

  3. Ik ben al een tijdje met genealogie bezig, en zo kwam ik ook langs deze site. Mijn moeder heet Steenvoorden en het was verrassend te zien hoe ver deze familielijn terug te vinden was. Minder verrassend (Noordwijk, bollenstreek) was dat de naam Steenvoorden meerdere keren terugkeerde in de kwartierstraat, zelfs een huwelijk tussen twee Steenvoordens, die overigens al een flink aantal generaties niet meer verwant waren.

  4. zoals mijn ouders vertelde komt mijn opa steenvoorden uit de bloembolle streek, maar nooit zijn broers of zusse gezien. maar mijn vader kwan uit een groot gezin van als ik goed gehoord heb 12 of 13 kinderen. helaas leven mijn ouder niet meer. Maar ik heet naar mijn opa, misschien ken je hier wat mee. groetjes machiel

  5. Mijn overgrootmoeders van vaders kant was een van Steenvoorden. Met veel plezier heb ik uw website bekeken, en nog meer informatie en data hieruit kunnen halen om mijn stamboom compleet te maken. Met dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *