Stamboom Familie Steenvoorden

Mijn geliefde broer Ton is in april 2005 gestart met het opzetten van de Steenvoorden-stamboom. Ton is helaas op 7 december 2008 overleden. Met het beheren van deze stamboom ben ik (Luc Steenvoorden) gestart in november 2009. Ik ben de jongste van de 12 kinderen van Gijs Steenvoorden en Lida Bon (zie uitgebreidere gegevens bij onderstaande tekst over onze familiesite).

Bij het opzetten van de stamboom heeft Ton gebruik gemaakt van de volgende bronnen: het genealogisch archief van Amsterdam, Centraal Bureau Genealogie en Nationaal Archief te Den Haag alsmede via Genlias en andere verwante bronnen van de familie in meest brede zin van het woord.

Mijn intentie is zowel de vaders als moeders kant uit te werken in de komende jaren. Bovendien zal ik geleidelijk aan ook de geschiedkundige foto’s gaan toevoegen aan de site. Voor de Steenvoordens verwijs ik graag naar onze familiesite http://gw1.geneanet.org/index.php3?b=tonsteenvoorden. De familiesite is eigenlijk de familie van Gijsbertus Adrianus Josephus Steenvoorden en Alida Johanna Maria Bon en hun kinderen en kleinkinderen. Op deze wijze houden wij elkaar op de hoogte.

Dit zou ons familiewapen kunnen zijn, we zoeken nog de officiële versie. Sta open voor alle geverifieerde aanvullingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *